fbpx Skip to Content
ביום שני, 25.11.24, החנות סגורה! ניתן להתקשר במקרים דחופים.

Earthquaker Devices Silos Delay

675

הפדאלבורד שלכם כבר מפוצץ ועמוס מדי? עדיין לא בא לכם להתפשר על סוג הדיליי ואתם רוצים לאכול את העוגה להשאיר אותה שלמה? בדיוק בגלל זה ג׳יימי סטילמן מ-EQD חשב על ה-Silos.
עם 3 ״אבות המזון״ של דיליי, טאפ טמפו, Flexiswitch פוטסוויץ׳, 6 פריסטים, אקספרשן לכל פרמטר, וממשק סופר פשוט – הפדאל הזה דוחס כל מה שאי פעם תצטרכו מדיליי לגודל של פדאל סטנדטי!

קיים במלאי

Eqd Primary Logo Black Square 300
  • 3 אלגוריתמים: דיגיטלי, אנלוגי וטייפ
  • אופציה לשמור 6 פריסטים + מצב עבודה ״סטנדרטי״
  • טאפ טמפו + פוטסוויץ׳ Flexiswitch שיכול לתפקד בצורה מומנטרית
  • 4 נובים - ממשק אינטואטיבי וקל להבנה
  • גודל סטנדרטי שחוסך נדל״ן פדאלבורד יקר ערך

מידע נוסף

כבר בתחילת הדרך של החברה – מקים החברה Jamie Stillman הבין שהוא צריך למצוא דרך לבטא את אהבתו והערכתו ל-3 סוגי הדיליי המרכזיים בעולם האפקטים – לשוני בינהם ולמאפיינים הייחודיים של כל אחד. ביחד עם שאיפה לדחוס אותם לתוך חבילה קומפקטית וללא סיבוכי מיותרים – זה מה שהוביל ליצירה של ה-Silos.

בגודל סטנדרטי אתם מקבלים 3 מצבי דיליי שונים: אנלוג, דיגיטל וטייפ דיליי. כל אחת מהמצבים מציע מ-0 ms של דיליי עד לשנייה שלמה של דיליי. אמצע ה-Time נוב (נקודת ה-500 ms) גם מסמנת את נקודת השינוי באופי הדיליי – משם ומטה הפדאל יוסיף יותר אטמוספירה ואווירה, ומעבר לשעה 12 תקבלו חזרות יות ריתמיות שמתאימות לתפקידים ספציפיים.

בנוסף לכך – EQD הוסיפו את כל הפיצ׳רים המודרניים שיש להם בכיס לתוך החבילה – תוכלו לחבר אקספרשן ולשלוט בעזרתו על כל אחד מהפרמטרים, 6 פריסטים, פוטסוויץ׳ נפרד לטאפ טמפו, וטכנולוגיית Flexiswitch הייחודית של החברה.

3 אלגוריתמים

1.D: דיליי דיגיטלי נקי ומדויק ששומר על ה״איכות״ והתדרים הגבוהים של כל חזרה וחזרה.
2.A: דיליי אנלוגי עם חזרות עם פוקס כבד על תדרי אמצע ו״התכהות״ משמעותית בכל חזרה.
3.T: טייפ דיליי אהוב ומוכר עם ״תופעות הלוואי״ הידועות – מודולציה קלה ומעט דיסטורשן על החזרות.

שליטה

– Time: שליטה על זמן הדיליי מ0 ms עד שנייה שלמה.
– Repeats: כמות החזרות שתקבלו (שליטה על הפידבק).
– Mix: איזון בין הסיגנל היבש שלכם לסיגנל הרטוב (לחזרות).
– Preset: בורר בין 6 הפריסטים שהפדאל מציע.

*שליטה ״למתקדמים״:
– לפדאל יש שני מצבי עבודה (ניתן להבדיל לפי הצבע של הכפתור Save\Recall) – מצב Live (ירוק) שבו איפה שהנוב נמצא זה הערך של הפרמטר ומצב Preset (אדום) שבו המיקום הפיזי של הנובים לא משפיע כל עוד לא הזזתם אותם. כדי להחליף בינהם – לחצו לחיצה ארוכה על הפוטסוויץ׳ כשהפדאל דולק.

– לפדאל יש אופציה לשמור 6 פריסטים. כדי לשמור פריסט – סובבו את נוב הפריסט למספר שבו צרצו לשמור את הפריסט, כוונו את הנובים לערך הרצוי ולחצו לחיצה ארוכה על כפתור ה-Save/Recall עד שהוא מהבהב בין ירוק לאדום (האינדיקציה לשמירה). כשתזיזו את הנובים הכפתור יהבהב בצבע אדום כדי לסמן לכם שנעשה שינוי – במידה ותרצו לשמור את השינוי כדי לערוך/״לדרוס״ את הפריסט – פשוט לחצו שוב על ה-ה-Save/Recall עד שהוא יהבהב. שימו לב – הפרמטר המקושר לאקספרשן נשמר גם הוא כחלק מהפריסט!

– ניתן לשלוט באקספרשן על כל פרמטר. כדי לקשר פרמטר יש לחבר את הפדאל אקספרשן בעזרת כבל TRS, לשים אותו בצד של הבהונות, להזיז את הנוב עליו תרצו להשפיע בכל כיוון (לא משנה איזה) ואז להעביר את האקספרשן לצד של העקב. ו..זהו בגדול – הפרמטר של הנוב יהיה מקושר לפדאל האקספרשן שלכם.

*מוזמנים לעיין במדריך של EQD בשביל עוד מידע.

פרטים טכניים

  • כניסת TRS לאקספרשן.
  • טאפ טמפו.
  • באפרד בייפאס עם עכבות.
  • פוטסוויץ׳ Flexiswitch המאפשר להשתמש בפדאל כאפקט מומנטרי או בצורה ״רגילה״ (On\Off) בו זמנית בלי צורך לשנות סוויץ׳ או לבחור בין זה לזה. שימו לב –  לחיצה ארוכה כשהפדאל דולק מחליפה בין 2 מצבי העבודה שלו (Live/Preset).
  • מתח עבודה: 9VDC (ספק כוח לא כלול).
  • צריכת זרם: 75mA.
  • מיוצר באקרון, אוהיו שבארה״ב. 

הדגמות

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן