SurfyBear Pedal Metal Black (V2.0) w/ SurfyPan
המוצר הזה הוא הכלאה של יחידת ריוורב קפיצים ופדאל.
הבסיס ליחידה הוא ה-SurfyBear שזו גרסה מודרנית ל-Fender 6G15 רק ש-Surfy הכניסו את ה-Holy Grail של ריוורב הקפיץ לתצורת פדאל (לא הכי ידידותית לפדאלבורד כי בכל זאת.. יחידת ריוורב קפיץ) עם תוספות ושדרוגים שיהפכו אותה להיות קצת יותר מודרנית ושימושית.
- גרסת מתכת מודרנית יותר של היחידה הפופולרית של החברה
- הפעלת עם פוטסוויץ׳ ואופציה לפוטסוויץ׳ חיצוני להפעלה ״מרחוק״
- טרו בייפאס (בניגוד לגרסת הקלאסיק)
- פרמטרים לשליטה נאמנים ליחידת וינטג׳ המקורית
מידע נוסף
היחידה הזאת משתמשת ב-Spring Tank אמיתי ואנלוגי של חברת Accutronics – ה-SurfyPan Type 4.
Accutronics יצרה את ה-Tanks שבהם השתמשו במגברי פנדר בשנות ה60 המוקדמות ( Accutronics 4AB3C1B pan). עם כמה ש-Surfy אוהבים לדבוק במסורת – הם דיברו ישירות עם החברה ויצרו ביחד Spring Tank עם סאונד יותר מלא ועם טיפה יותר Decay לזנב של הריוורב. בנוסף לכך הוא טיפה יותר אמין ועמיד מ-Tank וינטג’ ישן.
גוף היחידה עשוי מאלומיניום והוא בא עם גומיות בלמטה שניתן להוריד במידה ותרצו לשים את המפלצת הזו על הבורד. ניתן להדליק ולכבות את היחידה בעזרת פוטסוויץ’ Dual LED מיוחד או בעזרת פוטסוויץ’ חיצוני (כניסת ¼”). בנוסף לכך הוסיפו מעגל קלין בוסט עם שליטה על הווליום כשהיחידה פועלת והפכו אותה לטרו בייפאס כדי שתשמור על המקורי שלכם גם כשאתם לא משתמשים בה.
שליטה
ממש כמו ביחידה המקורית
– Dwell: כמות האפקט/הריוורב.
– Mixer: מאזן בין הסיגנל היבש לסיגנל של האפקט.
– Tone: כמה הריוורב כהה/בהיר.
– Volume: האוטפוט הכללי של היחידה כשהיא דולקת.
פרטים טכניים
- קופסת אלומיניום עמידה בצבע שחור.
- פוטסוויץ’ Dual LED או כניסת ¼” להפעלה עם פוטסוויץ’ חיצוני.
- גודל היחידה: 44x17x8 ס”מ!
- מתח עבודה 12VDC Center Positive עם ספק כוח כלול.
- צריכת זרם: 1A.
קצת על החברה - Surfy Industries:
החברה הזו הגדירה לעצמה מטרה מאוד ברורה: לייצר ציוד עם האופי, הנשמה והסאונד של ציוד וינטג’ אמיתי רק עם התאמה לעולם המודרני ככה שזה יהיה נגיש, שמיש ויותר קל לסחיבה.
השם של החברה מרמז על המקור שלה – הם התחילו עם ה-“Surfybear” – יחידת ריוורב עם הסאונד של הפנדר 6G15 רק קומפקטית יותר ונוחה יותר לשינוע – וזה מה שקשר אותם לקהילת ה-Surf Music (שתכלס הם הסגנון שהכי אכפת לו מספרינג ריוורב).
לחברה יש פילוסופיה ברורה של Analog over Digital – הם לא רוצים לייצר דימוי, הם באים לתת את הסאונד האמיתי ביחד עם כל ה”בעיות” שלו – כי חוסר שלמות זה מה שנותן למוצרים שלהם את האופי האותנטי שלהם.