fbpx Skip to Content
ביום שני, 25.11.24, החנות סגורה! ניתן להתקשר במקרים דחופים.

Source Audio Nemesis Delay ADT

1,240

הגירסא המעודכנת של ה-Nemesis, עם שדרוג חשוב של Analog Dry Through, זה אומר שהסיגנאל היבש נשאר אנלוגי תמיד ולא עובר המרות מאנלוגי לדיגיטלי שיכולות לגרום לשינויים בסאונד היבש.

ה-Nemesis הוא מולטי-דיליי שהוא תוצאה של 3 שנים של מחקר אינטנסיבי ופיתוחים. Source Audio חקרו כל ניואנס בטייפ דיליאים ישנים (כמו ה-Echo Plex וה-Space Echoֿ), בפדאלים אנולגיים ישנים, ביחידות ראק של דיליי דיגיטלי ועבדו על אלוגריתמים חדשים ומעניינים עם דיליי פיץ׳ שיפט ומודולציות שונות כדי להביא לכם חבילה די קומפקטית עם מגוון של סאונדים וכל הפיצ׳רים המודרניים שאפשר לצפות מפדאל כזה.

קיים במלאי

  • 12 אלגוריתמים של דילי עם אופציה להרחבה ל26 דרך האפליקציה
  • 8 פריסטים ״On Board״, 128 ב-MIDI
  • כניסות ויציאות סטריאו עם כמה אופציות ניתוב
  • MIDI In\Thru עם פונקציונליות מלאה
  • יכולת התממשקות לאפלקציה במחשב/טלפון בשביל עריכה של פריסטים/פרמטרים
  • סיגנאל פאת' יבש נשאר אנלוגי

מידע נוסף

Source Audio עיצבו את הפדאל הזה בצורה בלתי מתפשרת (לא שזה כזה מפתיע אותנו..) ככה שהוא יהיה הכי וורסטילי שהוא יכול להיות. לפדאל יש כניסות ויציאות סטריאופוניות עם אופציות ניתוב נרחבות (כולל להפוך את הכניסה והיציאה הנוספים ל-FX Loop), אופציה לבחור בין טרו לבאפרד בייפאס, 8 פריסטים מובנים, MIDI In\Thru עם פונקציונליות מלאה והרחבה ל128 פריסטים, שליטה באקספרשן, טאפ טמפו לדיליי, פונקציית Hold לחזרות אינסופיות ועוד. 

הפדאל ״על הנייר״ מציע 12 אלגוריתמים שונים של דיליי, בפועל Source Audio מציעים 12 נוספים בשביל 24 מנועי דיליי סך הכל. אפשר לגשת לאלגוריתמים הנוספים בעזרת MIDI או בהתממשקות עם ה-Neuro App – אפלקציה חינמית למחשב או לטלפון המאפשרת לערוך כל פרמטר קטן לעומק ולשמור את הפריסטים בצורה יותר נוחה, מהירה ואינטואטיבית.

כל אחד מהאלגוריתמים בפדאל יכול להיות במצב Single Delay או במצב Dual Delay. חלק מהאלגוריתמים מציעים גם מצב של עד 5 Taps בשביל שתוכלו ליצור דיליי עם תבניות רתמיות שונות ומעניינות. 

12 סוגי דיליי

1. Digital: דיליי דיגיטלי חד ברור עם אופציה לתוספת של מודולציה. ה-Intensity מאפשר להוסיף HPF בשביל דיליי יותר ״רזה״ או LPF בשביל חזרות כהות יותר. 
2. Diffuse: דיליי שמורח את ה-Attack של החזרות בצורה שמזכירה קצת Oil Can דיליי. החזרות של האלגוריתם ״מתרככות״ ולא עולות על הסיגנל המקורי שלכם. 
3. Analog: דימוי של דיליי BBD עם חזרות Lo-Fi חמות שנהיות רזוננטיות יותר ככל שיש יותר חזרות. 
4. Tape: דימוי של Moving Head טייפ דיליי קלאסי כמו ב-Echo Plex וה-Space Echoֿ, חזרות עם שינויי פיץ׳ קטנים (Wow&Flutter) והרבה צבע/אופי.  
5. Noise Tape: דימוי של Fixed Head טייפ דיליי שנותן חזרות יותר מלוכלכות וכהות מהאלגוריתם טייפ הרגיל – קצת כמו טייפ דיליי ישן. 
6. Degrade: דיליי Lo-Fi עם ביט קראשינג ו-Sample Rate מונמך על החזרות. חזרות עם דיסטורשן דיגיטלי, אילייסינג ורעשי רקע. 
7. Shifter: דיליי עם פיץ׳ שיפט פוליפוני על החזרות. תוכלו לקבל חזרות שעולות/יורדות באוקטבה, טרצה קטנה/גדולה, קוורטה או קווינטה. 
8. Helix: אלגוריתם המשלב ריוורס דיליי עם אוקטבה למעלה בשביל מרקם אמביינטי מלאכי וחלומי שלא שמעתם באף דיליי אחר. 
9. Reverse: דימוי של רוורס טייפ כמו שהיו עושים בהקלטות בשנות ה-60. יכול ליצור כמה חזרות שעולות אחת על השניה בצורה ישרה ואז הפוכה, קצת כמו טרמולו מוזר.
10. Sweeper: דיליי עם Low Pass רזוננטי שעושה סוויפ על טווח התדרים ונותן אפקט של סינת׳.
11. Rhythmic: דיליי עם 5 טאפים שמאפשר ליצור תבניות רתמיות מעניינות של חזרות. 
12. Slapback: דיליי סלאפבק שמביא חזרה אחת זריזה עם אופי דומה לטייפ דיליאים הראשונים. 

*לרשימת האלגוריתמים המלאה (המציעה גם אלגוריתמים כמו Oil Can, Resonant Analog, Warped Record) – שווה לעיין במדריך מהאתר של Source Audio.

שליטה

– Engine Selector: הנוב המרכזי המאפשר לבחור בין האלגוריתמים של הדיליי בפדאל. 
– Mix: קובע את האיזון בין סיגנל יבש ורטוב. בלחיצה ארוכה על הכפתור ליד ה-Control Panel תוכלו לקבוע בעזרת הנוב את האוטפוט הכללי של הפדאל ממינוס אינסוף עד לבוסט של 6db. 
– Time: קובע את הזמן של חזרות הדיליי. במצבי מולטי טאפ – הוא קובע את החזרות הראשונה והשאר מסתדרות אוטומטית לפי זה. זמן הדיליי משתנה בין אלגוריתם לאלגוריתם. כתזיזו את הנוב תו״כ שיש חזרות – הן ישנו פיץ׳ כמו טייפ דיליי או דיליי אנלוגי. 
– Feedback: קובע את כמות החזרות שתקבלו. הטווח שלו הוא מ-0 עד כמעט אינוסופי בשביל אוסלציה משוגעת. אם אתם לא רוצים להגיע לאוסלציה חזקה מדי – ניתן להגביל פידבק מקסימלי בעזרת האפלקציה.
– Mod: קובע את עומק המודולציה על החזרות – בכל אלגוריתם יש מודולציה מעט שונה.
– Rate: קובע את מהירות המודולציה על החזרות מ-0.1hz עד 10hz. 
– Intensity: נוב שמשנה את אופי החזרות ומשפיע על כמה פרמטרים שונים במקביל. התפקוד שלו שונה בכל אלגוריתם (אם תרצו לבדוק לעומק – עיינו במדריך). 
– Tap Div Switch: מאפשר לקבוע את התת חלוקה של הטאפ טמפו לדיליי בין רבעים, שמיניות מנוקדות או טריולות. 
– Preset Select\Save: כפתור קטן המאפשר בלחיצה קצרה לגלול בין פריסטים ובלחיצה ארוכה לשמור פריסט.

*הפדאל הזה עמוס בעוד המון פיצ׳רים ואופציות (MIDI, אקספרשן, עריכה באפליקציה). אם תרצו להבין את כל היכולות ״על מלא״ – אנחנו ממליצים לעיין במדריך מהאתר של Source Audio.

פרטים טכנים

  • כניסות יציאות סטריאופוניות עם אופציות ניתוב רחבות.
  • MIDI In\Thru עם פונקציונליות מלאה ורחבה במיוחד. 
  • אופציה לשליטה באקספרשן או לתוספת של Tap Tempo חיצוני.
  • יכולת התממשקות עם אפליקציית עריכה בעזרת מתאם 1/8” ל- 1/4” ייחודי (מתאם כלול).
  • כניסת USB בשביל MIDI, עריכה בתוכנת מחשב/טלפון ועדכוני קושחה.
  • אופציה לבחור בין True בייפאס ל-Buffered בייפאס.
  • מתח עבודה: 9VDC (ספק כוח 300mA כלול).
  • צריכת זרם: 200mA.

 

בחזרה למעלה
דילוג לתוכן